Palvelut – Loka-Veto Liljat

Palvelut

Palvelumme

Moderni kalusto monipuoliseen toimintaan

  • kuusi imuautoa
  • kuusi imu- ja pesumekanismilla varustettua combiautoa
  • kaksi viemäreiden kuvauskalustolla varustettua autoyksikköä

Tukkeutuneen putken tai viemärin avaus ja puhdistus onnistuvat nopeasti combiautolla. Samalla saadaan huuhdeltua pois irtokertymät ja muut jätteet.

Käytämme toiminnassamme uutta tekniikkaa

  • kameroilla putken tai viemärin kunto selviää nopeasti
  • savukoneella vika voidan paikallistaa tarkasti
  • kerätty tieto helpottaa remonttia huomattavasti

Viemäreiden ja putkistojen tutkimiseen tarkoitetun autokaluston varustelu on suunniteltu huolellisesti. Kokemus on auttanut kehittämään hyvin kentällä toimivan kokonaisuuden. Autoissa on monipuolinen kameravarustus, joka mahdollistaa putkistojen läpikotaisen tutkimisen. Tämä helpottaa vikojen ja rikkonaisten yksityiskohtien paikantamista. Useimmiten putket myös huuhdellaan kuvauksen yhteydessä, jolloin lopputulos on tarkempi.

Kuvausauton varusteena on lisäksi savukone, jota käytetään kuvauksen tukena vikojen paikallistamiseen. Jos ilmanvaihdossa tuntuvien hajuhaittojen tai viemärivuotojen syy ei selviä millään muulla keinolla, voimme paikallistaa vuotokohdan puhaltamalla verkostoon savua.

Putkistojen kuvauksia tehdään useimmiten kuntokartoituksen yhteydessä, kun suunnitellaan putkiremonttia tai jos viemärin toiminnassa on toistuvasti ongelmia. Monet rakennusliikkeet kuvauttavat viemärit uudiskohteissaan jo ennen rakennuksen luovutusta. Asiakas saa meiltä kuvausmateriaalin, raportin paperilla sekä videon usb-tikulla.